Topla jela
-Svježi raviolli od gljiva u umaku od tartufa
-Svježi raviolli od sušenih pomidora i kozjeg sira u umaku od svj.pomidora i grane
-Mesne kuglice punjene sirom sa grilla
-Domaća tjestenina sa svježom tunjevinom u umaku od prošeka i kapara
-Domaća tjestenina sa brbavicama
-Piletina na način “Orly”
-Crni rižot sa kozicama i školjkama
-Medaljoni sa kaduljom i parmezanom
-Ramstek u umaku od hrena i sezama
-Filet u umaku od dijon senfa
-Teleća peka
-Mini biftek punjen sirom i šunkom sa grilla
-Njoki losos kozice kaviar
-Njoki sa srnetinom
-Rizot sa škampima i tikvicama na bijelo
-Rižot sa kozicama , povrćem i šparogama
-Piletina u umaku od kikirikija
-Hobotnica sa grahom
-Gurmanski filet sa grilla
-Svježi raviolli od špinata i riccotte u umaku od pinola i šparoga
-Njoki sa komadićima pasticade
-Pohane kozice
-Kozice na način Cardinale(raznjici od kozica i pancete sa grilla+riža na bijelo sa kozicama)
-Punjene jadranske lignje
-Bakalar bianco
-Sipa sa bobom i crnim njokima
-Raviolli punjeni ovčjim sirom zapečeni sa mladom kapulicom
-Tunjevina na pašticadu
-Ražnjići janjeći sa povrćem sa grilla
-Filet u aromatičnom bilju i prošeku
-Teleća koljenica u arom.bilju i prošeku sa kroketima